Vanliga frågor

Här gör vi vårt bästa att räta ut eventuella funderingar du har.
Varför ska man göra en hälsoanalys?

Vill du veta hur din kropp mår på insidan. Gör vår unika hälsoscreening. Få din kropp i balans. Ett perfekt sätt att minska ner på sjukskrivningar och minska ner risken för sjukdomar. Perfekt för dig som tränar eller vill få ut maximalt av din träning. Vilken kost passar din kropp och vilken träning passar din kropp.Hälsoanalysen bedömer 100 olika fysiologiska parametrar och dess funktionella status. Unikt sätt att få fram din inre hälsa. Du kan även lägga till ett kostprogram och träningsprogram. Att få veta vad just din kropp behöver.

Vad är skillnaden mellan hälsoanalyspaketen och hälsopaketen?

Hälsoanalysen läser av hur kroppen mår på insidan och bedömer 100 olika parametrar där du kan välja 1 eller 2 träffar. Hälsopaketet mäter fett och muskelprocent där vi har 3 träffar.

Vad är kalipermätning för något?

När man vill mäta sina resultat så är en Harpenden Cailper den bästa på markanden om man vill få fram vad man har för fettprocent, fettfri massa & hur många kilo på din kropp som består utav fett.

Vågen är inte alltid rättvis då den inte visar vad det är man tappar eller lägger på sig vid viktnedgång kontra viktuppgång. Det kan likaväl vara vätska, muskler eller fett. Att göra en kalipermätning är då ett perfekt verktyg för att följa dina resultat så att den progression som händer är utav rätt sort.

Gör ni hembesök i hela Sverige?

Ja enligt överkommelse. Vi finns i kalmar, Stockholm och Målilla. Bor du inte i dessa städer så och ni flera än 8 personer kommer vi till din ort.

Vad är skillnaden mellan hälsoanalyspaket och hälsopaket?

Det finns givetvis olika sätt att se hur kroppen mår. Vi erbjuder två typer av paket där vi ser på kroppen på olika sätt. Här har vi gjort en jämförelsetabell så du lättare kan förstå skillnaderna mellan dessa.

Jag vet vilket paket jag vill ha!

Klicka på knappen så får du fylla i lite kort information om dig, så hör vi av oss till dig.